Ontdek nieuwe werelden rond knisperend vuur

Kleine, authentieke momenten van rust worden alsmaar zeldzamer in een steeds sneller draaiende wereld. Dat kleine moment van verbinding en ontspanning met je geliefden of vrienden is onbetaalbaar.

We zijn als mens altijd al verbonden geweest met vuur. En ook in onze moderne wereld blijft vuur meer dan ooit zorgen voor unieke momenten van sociaal contact en verbinding.
 
La mission de Glowbus est de relier les épicuriens et les amateurs de valeurs aux mondes du feu et d’en faire une expérience unique et inégalée.
Het is de missie van Glowbus om levensgenieters & meerwaardezoekers te verbinden met werelden van vuur en er een unieke, ongeëvenaarde beleving van te maken. De originele Glowbus collectie is zoveel meer dan een ‘vuurkorf’.

Tien jaar geleden tekende Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van Glowbus, de eerste lijn van wat groeide tot de Glowbus collectie.
Elke vuurkorf in de collectie is een handgemaakt, functioneel kunstwerk. Een eyecatcher die uitnodigt voor een moment van gezelligheid en die, dankzij zijn vormgeving en lichtspel, een avondje rond een knisperend vuur in een heel andere dimensie hult.

Deze beleving brengen ze ook binnenshuis, zodat je altijd en overal dat magische Glowbus moment kan beleven.

Zaakvoerster Marjolein Nijs heeft voor haar blog, The Wellness Lifestyle, de bedenker én maker van Glowbus geïnterviewd. Beluister hier de podcast.

Kalender

Onze merken