Jardinico, modern schaduwdesign

Met meer dan vijftien jaar expertise is het Belgische merk Jardinico een vaste waarde in de wereld van outdoor living. Als je op zoek bent naar een kwaliteitsparasol waarbij design centraal staat, dan moet je beslist de uitgebreide collectie van dit topmerk eens onder de loep nemen. Dit merk is namelijk zeer populair bij liefhebbers van modern design.

Jardinico voor langdurig comfort

De collecties van Jardinico zijn vervaardigd uit hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke stoffen. Met een aankoop van dit topmerk ben je dan ook verzekerd van een kwalitatieve uitstraling en een lange levensduur. Ook aan jouw comfort wordt gedacht. Al hun parasols en andere schaduwcreaties zijn roestvrij en maken gebruik van handige openingssystemen die jouw gebruiksgemak faciliteren.

Tous les parasols Jardinico sont inoxydables et utilisent des systèmes d'ouverture pratiques.

De perfecte cocooning spot met Jardinico

Bovenop de parasolcollecties van Jardinico biedt dit merk karaktervolle outdoor accessoires en decoratieve artikelen die jouw buitenruimte omvormen tot de perfecte cocooning spot. Droom jij van een relaxplek aan huis die doet denken aan luxueuze hotelterrassen, loungebars of pool areas? Jardinico biedt de juiste schaduwcreatie voor elke setting.

Les parasols distinctifs de Jardinico combinent un sens de l'esthétique et de la fonctionnalité.

Het design van Jardinico

De karaktervolle parasols van Jardinico combineren feeling voor esthetiek en functionaliteit en worden gekenmerkt door hun elegante vorm en strakke, minimalistische uitstraling. Stijlvol en innovatief design dat een absolute meerwaarde biedt aan jouw buitenruimte.

 

Jardinico verkrijgbaar bij Gervi Outdoor

Gervi Outdoor, specialist in stijlvol buitenleven, biedt diverse artikelen aan uit de collecties van Jardinico.

Wij zoeken samen met jou naar de perfecte schaduwoplossingen voor jouw buitenruimte, passend bij de sfeer van jouw woning en in overeenstemming met jouw budget. In samenwerking met Gervi Outdoor creëer jij de ultieme relaxspot voor een op-en-top uniek buitengevoel.
Kalender

Onze merken

Jardinico parasols parasols Jardinico outdoor living parasolcollecties