Met een design ligbed relax je in stijl

Ligbedden genieten de laatste jaren almaar meer populariteit. Dat komt enerzijds omdat buitenleven steeds meer aan belang wint in ons veranderende klimaat, en anderzijds omdat we in onze huidige maatschappij van hectische drukte meer nood hebben aan ontspanning. Met een design ligbed van een topmerk eigen jij jezelf de sublieme me-time toe.

Een passend ligbed voor elke woonstijl

Van een aluminium ligbed voor een uiterst strakke look tot een houten ligbank voor een op-en-top authentieke sfeer, bij Gervi Outdoor vind je ligbanken van diverse aard die passen in iedere woonstijl. In ons assortiment bevinden zich uitsluitend topmerken die zich in het luxesegment situeren. Eigentijdse en unieke ligbedden die ontworpen werden door gerenommeerde designers. Vervaardigd uit hoogkwalitatieve materialen en met een uitstekend ligcomfort.

Les chaises longues sont devenus de plus en plus populaires ces dernières années.

Loungen op een luxueus ligbed

In de loungetrend van de laatste jaren passen niet alleen luxueuze lig- en zitmeubelen met een exclusief karakter, maar ook comfortabele poefs om languit te relaxen, met een overdaad aan zachte en ruime kussens, speciaal ontworpen voor een ontspannend dagje in de tuin. Gervi Outdoor biedt de mooiste en meest luxueuze ligbedden voor de ultieme loungebeleving. Zo creëert het matras van Mr. Blue Sky een subliem relaxatiemoment doordat het als ligbed én zwembadmatras kan worden gebruikt.

Avec une chaise longue design d'une grande marque, vous pouvez vous accorder un sublime moment de détente.

Kies voor een ligbed van een topmerk

Een luxueus ligbed is een ware esthetische blikvanger. Met een design ligbed van topmerken zoals Dedon, Kettal en B&B Italia geniet je in een exclusief kader. Voor de ultieme outdoor beleving. Bezoek onze showroom en vraag naar onze diverse collecties van topmerken. Van tijdloos tot elegant en hedendaags. Wij maken je graag wegwijs in de verschillende stijlen op het vlak van exterieur. Gervi Outdoor creëert jouw ideale cocooning spot.

Kalender

Onze merken

ligbed design ligbed Ligbedden luxueus ligbed aluminium ligbed