Creëer de loungeset van je dromen

Buitenleven wordt steeds populairder. Steeds meer mensen installeren een super-de-luxe loungeset in hun tuin, pergola of pool house waar ze urenlang kunnen cocoonen met familie en vrienden. Zo’n loungeset van je dromen staat dan ook synoniem aan het ultieme outdoor plezier.

Een loungeset als eyecatcher in je tuin

De perfecte loungeset kan je op diverse manieren creëren. Denk aan een luxueuze ligbank met veel kussens, een design bijzettafeltje met decoratieve artikelen van Domani of XL Boom, en een loungeschommel om in weg te dromen. Voeg daar nog een grillbarbecue van Ofyr en een hoogwaardige vuurkorf aan toe, en je eindigt met de perfecte cocooning spot. Schaduw nodig? Met de luxueuze parasols van Jardinico en Umbrosa wordt buitenleven een feest. Relaxen was nog nooit zo sfeervol.

Un ensemble de salon pour attirer l'attention dans votre jardin.

Een super-de-luxe loungeset

Hoogwaardig design en kwaliteitsvolle materialen maken van outdoor living een beleving van vrijheid en ultieme relaxatie. Al onze merken worden geselecteerd op basis van kwaliteit, elegantie en perfecte harmonie in design. Van loungebanken tot schommelbanken en ligbedden. Loungen in stijl doe je met een loungeset van Gervi Outdoor. Onze loungesets kan je dan ook integreren in diverse buitenruimtes, van tuinterrassen tot pergola’s en pool houses.

Nos ensembles de salon s'adaptent à tous les styles de vie, qu'ils soient modernes et élégants, ruraux ou industriels et minimalistes.

Een loungeset voor elke woonstijl

Onze loungesets passen in elke woonstijl, van strak modern tot stijlvol landelijk en minimalistisch industrieel. Afhankelijk van de stijl die je verkiest, kan je voor een meer sfeervolle of strakke look kiezen. Onze exterieurexperts zoeken samen met jou de perfecte loungeset en decoratieve items uit voor de vormgeving en aankleding van jouw buitenruimte. Zo krijgt outdoor living een extra dimensie.

De perfecte loungeset bij Gervi Outdoor

Met Gervi Outdoor creëer je de perfecte loungeset voor buiten. Ons assortiment is zo divers en bovendien afkomstig van verscheidene topmerken zoals Dedon, Kettal en B&B Italia. Zij drukken stuk voor stuk een stempel op de wereld van outdoor living. Je vindt dus beslist de perfecte aankleding voor jouw outdoor setting. Kom alle collecties ontdekken in onze showroom. Wij bieden enkel hoogwaardig design dat uitblinkt in stijl, ontwerp en afwerking. Voor luxury living outdoor.

Kalender

Onze merken

loungeset loungesets loungeset voor buiten loungeset in tuin loungeset tuin