Outdoor project bij jouw thuis

Geef een boost aan je buitencomfort en doe beroep op onze exterior designer Jeroen Martens. Met zijn expertise en advies staat hij je bij van a tot z. Perfect wanneer je nood hebt aan een nieuwe inrichting van je tuin of terras.

 

Vrijblijvend advies

Je kan tijdens de openingsuren zonder afspraak naar onze concept store komen. Breng genoeg informatie over je project mee, zoals afmetingen en foto's, zodat Jeroen je onmiddellijk kan verder helpen met de inrichting van je buitenruimte. 

 

Op jouw ritme

Lukt het niet om tijdens de openingsuren naar de concept store te komen? Maak dan een afspraak om naar de showroom te komen buiten de openingsuren. Zo kan je op je gemak de tuinmeubelen zien én voelen, want dat is minstens zo belangrijk. We hechten immers naast design ook veel belang aan jouw comfort.

 

Outdoor designer aan huis

Onze outdoor designer kan ook bij jouw thuis komen. Ideaal om inzicht te krijgen in je persoonlijke smaak en stijl. Jeroen kan perfect afstemmen wat jouw voorkeuren zijn en daarop inspelen. Op die manier kan de buitenruimte een verlengde worden van je interieur. 

 

Maak een afspraak

 

Inrichting van je tuin

Ben je nog op zoek naar iemand voor de aanleg van de tuin? Dan kan je terecht bij Tuinen Paul Nijst om jouw droomtuin te realiseren.

 

Onze projecten

 

Project in Schaffen

Parasol van Tuuci en tuinmeubilair van Paola Lenti

 

Project in Lubbeek

Zithoek van Viteo, tuinmeubilair van Paola Lenti, parasol van Jardinico en Domani potten

 

Project in Keerbergen

Tuinmeubilair van Paola Lenti

 
Kalender

Onze merken

tuinmeubelen set tuinmeubelen project tuinmeubelen design tuinmeubelen exclusief tuin projecten