Treesse Ghost Spa, een uniek hydromassagesysteem

Het Ghost-systeem, een exclusief patent van Gruppo Treesse, is genoemd naar het onzichtbare hydromassagesysteem, dat volledig in de kuip is ingebouwd. Het systeem is voorzien van een dunne opening rond de binnenranden die een groot aantal goed georiënteerde jets herbergt.

Le système Ghost, un brevet exclusif de Gruppo Treesse, doit son nom au système d'hydromassage invisible, qui est entièrement intégré à la baignoire.

Een nieuw wellness-concept

Het innovatieve Ghost System verbergt alles, behalve het plezier van volledige ontspanning. Ghost System van Treesse combineert onzichtbare technologie met totaal welzijn in een gezellige mix van licht, kleuren en geluiden. Ideaal voor wie in luxe en stijl wil ontspannen. De verlichte ledlampen zijn ook verborgen in de kuip van de Treesse spa. Zo blijven de vormen en de lijnen van de Treesse Spa's strak en modern.

De Ghost Spa collectie van Treesse bestaat uit 10 verschillende spa's, allemaal met verschillende afmetingen en vormen. Er is vast wel een spa die perfect bij het desgn van je buitenruimte past.

Kalender

Onze merken