Een design tuinset voor outdoor luxe

Loungen is de laatste jaren erg in trek. Steeds meer mensen richten thuis dan ook een volwaardige tuinset in om te genieten in stijl. De tijd waarin we uitsluitend tuintafels en tuinstoelen kenden als buitenmeubilair ligt gelukkig ver achter ons. Vandaag de dag is er zoveel moois aan outdoor aankleding op de markt dat het inrichten van een trendy loungeterras bij je thuis verworden is tot een waar genot. Een design tuinset is een streling voor het oog en prikkelt al je zintuigen.

De volwaardige tuinset voor een trendy look

Een hedendaagse tuinset bestaat uit een mix van luxueuze outdoor meubelen, afkomstig van één topmerk voor een uniforme stijl of gecombineerd in een uniek en eclectisch geheel voor een hippe en trendy look. Wie verder denkt dan het standaard meubilair, richt zijn tuinterras of pool side in met exclusieve loungebanken, zitpoefs, buitentapijten, bijzettafeltjes en vuurschalen. En bij de ultieme beleving van outdoor cooking kan de design grillbarbecue van Ofyr natuurlijk niet ontbreken. Met een perfect samengestelde tuinset til jij jouw outdoor beleving naar een hoger niveau.

De volwaardige tuinset voor een trendy look.

De ideale tuinset combineert esthetiek en comfort

De outdoor meubelen van Gervi Outdoor combineren functionaliteit en esthetiek, en zetten maximaal in op comfort en design. De ideale tandem voor wie zijn tuinterras van dat tikkeltje magie wil voorzien en daarnaast belang hecht aan gebruiksgemak. Onze outdoor meubelen zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve materialen die perfect afgestemd zijn op het betere buitenleven. Zo zijn vele van onze outdoor kussens waterdicht of waterdoorlatend, sneldrogend en uv-bestendig, en kan jij die perfecte tuinset de hele zomer lang buiten laten staan.

Een design tuinset is een streling voor het oog en prikkelt al je zintuigen.

Een tuinset van Gervi Outdoor als eyecatcher

Onze collecties van diverse topmerken gekend in binnen- en buitenland laten zich definiëren als sfeervol, eigenzinnig en hedendaags. Denk daarbij aan design meubelen, luxueuze stoffen en originele prints. Wie zich een tuinset aanschaft bij Gervi Outdoor is verzekerd van een tuinset die fungeert als eyecatcher in het exterieur, of het nu door het opvallende design, de unieke look-and-feel of de perfecte afwerkingsgraad komt. Een luxueuze, trendy tuinset staat garant voor de ultieme outdoor beleving.

Kalender

Onze merken

tuinset design tuinset trendy tuinset outdoor meubelen tuinterras