Exclusieve design tuinstoelen

Als je op zoek bent naar unieke, extravagante of design tuinstoelen voor jouw buitenruimte, dan ben je bij Gervi Outdoor, expert in luxury outdoor living, aan het geschikte adres. Tot onze brede waaier aan collecties kunnen wij topmerken rekenen die internationaal befaamd zijn omwille van hun hoogwaardige kwaliteit en oog voor topdesign. Stuks die instant klasse uitstralen en die als outdoor meubilair fungeren op de chicste hotelterrassen ter wereld.

Luxueuze tuinstoelen voor elk exterieur

Exclusieve tuinstoelen geven jouw tuin die gedroomde luxueuze uitstraling. Idealiter stem je je outdoor meubilair af op de algehele stijl van je woning. Design tuinstoelen moeten uiteraard net zoals de rest van je exterieur passen in het complete plaatje. Heb jij een landelijke woning? Dan zijn tuinstoelen in hoogwaardig hout of vlechtwerk bijzonder knap. Woon je modern? Dan komen design tuinstoelen met een strakke uitstraling mooi tot hun recht. Al wordt er tegenwoordig volop gemixt in stijlen om tot een unieke en eigenzinnige sfeerbeleving te komen.

Des chaises de jardin exclusives confèrent à votre jardin l’élégance dont vous rêvez.

Tuinstoelen en zitkuipjes voor het ultieme loungegevoel

Vandaag de dag wordt uitermate creatief omgesprongen met outdoor design. Standaard tuinstoelen behoren tot het klassieke plaatje in een getal van zes of acht onder een lange tuintafel. Maar designers maken er reeds lang een erezaak van om hoogwaardige designstukken op de markt te brengen die een nieuwe en creatieve invulling geven aan het begrip ‘tuinstoelen’. Denk maar aan hoge zitkuipjes, éénpersoonszitjes, barkrukken, aluminium zitkubussen of zitpoefjes. De loungetrend van de laatste jaren speelt daarin een voorname rol. Een unieke totaalatmosfeer is wat uiteindelijk telt.

Quand on parle de chaises de jardin, les gens s’imaginent souvent l’image traditionnelle de six ou huit chaises placées sous une longue table de jardin.

Perfect cocoonen met tuinstoelen van Gervi Outdoor

Onze collecties aan tuinstoelen en loungesets laten zich kenmerken door kwaliteit, duurzaamheid en hoogwaardig design. Onze creatieve zitmeubelen stralen zonder uitzondering karakter uit. Voor een exclusief cachet. Gervi Outdoor biedt vakkundige begeleiding in de keuze van jouw tuinmeubelen en creëert de perfecte sfeer op jouw terras, loungeplek of pool side. Kom naar onze showroom en ontdek zelf waarom wij expert zijn in het betere buitenleven.

Kalender

Onze merken

tuinstoelen design tuinstoelen Exclusieve design tuinstoelen Exclusieve tuinstoelen outdoor meubilair